Timișoara găzduiește cea mai importantă conferință de tehnologie din zona de Vest – Tech Talks – Life around Tech

Universitatea Politehnica Timișoara organizează în data de 1 septembrie, Tech Talks – Life around Tech, cea mai importantă conferință de tehnologie din regiune și care, aduce împreună antreprenori, investitori, specialiști și experți internaționali în tehnologie, dar și personalități remarcabile din viața publică.

Desfășurat sub egida „Life around Tech”, evenimentul este parte integrantă a componentei de tehnologie din cadrul FLIGHT Festival și îndeamnă participanții la reflecție și imaginație, adresând puterea tehnologiei și inovării prezente în viața noastră de zi cu zi.

Conferința are loc în format fizic, la Timișoara Convention Center, sala Experience, de pe strada Mărășești, nr. 1-3.

Tech Talks oferă o experiență nouă prin conținut și networking de calitate, precum și acces la cele mai inovative proiecte și produse, facilitând astfel o serie de oportunități valoroase prin care participanții își pot întâlni viitorii colaboratori, parteneri de afaceri sau angajatori.

Subiectele prezentate se vor axa pe experiența dovedită a speakerilor și sunt structurate în 4

paneluri, după cum urmează:

• Panel I: 10:00 – 11:20

Noua experiență digitală în orașe inteligente și în artă”

Speakers: Adrian NOTZ, Sergiu ARDELEAN, Juan Carles CAMBRILS CAMARENA, Mihai BRANA

• Panel II: 11:35 – 12:55

Inteligența artificială, interfața om-computer și scenarii ale viitorului digital”

Speakers: Sebastian BURDUJA, Christian RAINERI, Ionuț STANIMIR, Marcel Mihai SĂMÂNȚĂ

• Panel III: 14:25 – 15:25

Educația în noua paradigmă digitală”

Speakers: Elif MEMET, Sevda MEMET, Eugen CIURTIN

• Panel IV: 15:40 – 16:40

Future of Mobility”

Speakers: Bogdan Andrei BALAZS, Tudor NICOSEVICI, Ovidiu TOMA

Tech Talks este mai mult decât o conferință — este o oportunitate de creștere pentru profesioniștii cu spirit antreprenorial și inovativ, dar și un spațiu propice de învățare pentru tineri. Prin inițiativele pe care Universitatea Politehnica Timișoara le demarează an de an, creează contextul necesar pentru ca acești profesioniști să se întâlnească, să se inspire și să acționeze pentru dezvoltarea ideilor care pot schimba lumea.

„Ne bucurăm că anul acesta suntem actorul principal în organizarea acestei conferințe, alături de FLIGHT Festival, pentru a aduce pe scenă speakeri valoroși din țară și din străinătate, dar și pentru a readuce aminte publicului că puterea inovării este în mâinile celo care caută soluții și a celor care construiesc” – spune conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, rectorul Universității Politehnica Timișoara.

Detaliile complete despre conferință și speakeri sunt disponibile aici:

• https://flight-festival.com/tech-talks/

https://www.facebook.com/UPTimisoara

Ultimele 100 de bilete, lansate în număr limitat, sunt disponibile pentru o săptămână pe platformele iabilet.ro (https://bit.ly/TechTalksiabilet) și entertix.ro (https://bit.ly/TechTalksentertix).

Se întrerupe apa la Mașloc

Aquatim anunță că luni, 3 aprilie, între orele 9-16 se va întrerupe furnizarea apei în Mașloc pentru executarea unor conectări de conducte.   „La reluarea alimentării cu apă în regim…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole