Un tânăr de 26 de ani din Iecea Mare prins de polițiștii din Sânnicolau Mare – bănuit că a condus fără permis și furtul în scop de folosință

La data de 02.11.2022, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au reținut un bărbat, în vârstă de 26 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furtul în scop de folosință. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În fapt, în cursul zilei de ieri, 2 noiembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii orașului Sânnicolau Mare, au oprit pentru control, pe strada Gheorghe Doja din oraș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul figura ca fiind sustras în data de 01.11.2022, din localitatea Iecea Mare, județul Timiș.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și furtul în scop de folosință, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole