Un tânăr a furat de la firma la care era angajat un televizor, o mașină de găurit, drujbă, boxă portabilă și mai multe telefoane mobile. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Luni, 5 decembrie, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale de pe strada Aviatorilor, din localitatea Ghiroda, cu privire la faptul că din sediul societății ar fi fost sustrase un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 10-25 noiembrie, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, angajat în calitate de curier la societatea comercială, ar fi sustras din depozitul societății mai multe bunuri înainte de a fi luate în gestiune, cum ar fi un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.920 de lei.      

În cursul zilei de ieri, 5 decembrie, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au depistat bărbatul în municipiul Timișoara, acesta fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90% (2 telefoane mobile nefiind recuperate)„, transmite IPJ Timiș.

Bănuitul a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole