Un șofer s-a dat în spectacol în zona pietonală din Piața Unirii, apoi mașina a fost găsită abandonată și avariată pe strada Avram Imbroane. Nu se știe cine era la volan

Polițiștii locali au observat ieri seara, în jurul orei 18.00, un BMW care a intrat pe strada pietonala Regimentul 5 Vânători, apoi a pătruns în Piața Unirii, unde a făcut un viraj brusc, turând motorul, s-a întors ieșind ulterior pe strada Oituz, punând astfel în pericol persoanele care se deplasau pe jos în zonă.

„Imediat s-a acționat pentru identificarea proprietarului mașinii, cu numere de Timișoara, stabilind că aceasta aparține unei tinere, care a declarat că a împrumutat autovehiculul unei alte persoane, cu care nu a semnat un contract, și că nu știe ce s-a întâmplat în zona centrală a orașului. Ulterior, polițiștii locali au găsit mașina cu geamurile deschise și ușor avariată abandonată, pe strada Avram Imbroane, în apropierea sediului Poliției Locale, motiv pentru care a fost anunțat despre acest caz și Biroul Poliției Rutiere din cadrul IPJ. În această dimineață, autovehiculul a fost ridicat și transportat la sediul SPAPP-Timpark, deoarece se afla pe o bandă de mers, în zona indicatorului ”Oprirea interzisă””, transmite Poliția Locală Timișoara.

Urmează să fie identificat cu certitudine șoferul, care riscă sancțiuni pentru pătrunderea în zona cu accesul interzis, turarea motorului, oprirea în zonă în care nu este permis acest lucru.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole