Un sat din Timiș a rămas tot weekendul în beznă. Sezonul rece scoate la iveală, din nou, problemele create de infrastructura electrică proastă

Satul Folea, aparținător de comuna Voiteg, este de vineri seara în beznă, deoarece iluminatul stradal nu poate fi reparat până mâine, 8 noiembrie. 

“Datorită unei defecțiuni în tabloul care alimentează iluminatul public stradal în satul Folea, vă anunțăm că iluminatul stradal nu va fi funcțional până luni, când se vor înlocui piesele din tablou, care în urma unui scurt-circuit au fost arse în totalitate“, se arată într-un comunicat al primăriei din localitate.

Și locuitorii din Giarmata s-au confruntat cu grave probleme la mijlocul săptămânii trecute și au rămas fără curent electric, iar “angajații de la ENEL DISTRIBUȚIE se chinuie să repună în funcțiune stâlpii de medii căzuți la capătul str. Bătrâne din Giarmata“, au transmis reprezentanții primăriei.

Satul Folea nu pare a fi suficient de important pentru Prefectura Timiș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență sau Consiliul Județean Timiș, care nu au luat nicio măsură, deși actualul primar liberal a fost susținut de mai marii județului în campania electorală.

Reamintim că ISU Timiș dispune de mai multe generatoare electrice, unele achiziționate chiar de CJ Timiș, care ar fi putut fi puse în funcțiune până la remedierea problemelor de către ENEL, dar pentru asta trebuie ca cineva să fie preocupat de problemele reale ale județului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole