Primarul din Dumbrăvița s-a plimbat cu autobuzul. Autobuzul fiind bușit pe dreapta

Primarul USR al comunei Dumbrăvița, Horia Bugarin, s-a plimbat cu autobuzul, pentru documentare, însă din imagini se vede că cei de la STPT nu au acordat o importanță prea mare acestui transport și au oferit primarului o cursă cu un autobuz lovit pe dreapta.

“Am fost alături de o echipă de specialiști din SMTT și STPT pe traseul pe care va circula în scurt timp cursa M45. Am parcurs circuitul cu un autobus  pentru a vedea dacă pe acest traseu ar avea capacitea de a circula, în caz de nevoie, un vehicul de dimensiune mai mare decât microbusele actuale. M45 va porni din Timișoara, de la stația Punctele cardinale, va trece prin zona Cora, apoi pe Mureș, I. Creangă, Ferventia II și până la Parcul central unde va avea capăt de linie. Același traseu va fi parcurs apoi în sens invers. În zilele următoare cei de la STPT vor face graficul de circulație astfel încât pasagerii să poată ajunge in timp util la orele de maxim interes în Timișoara, respectiv în zona școlii și a primăriei din Dumbrăvița. De îndată ce graficul pe stații va fi finalizat vom face publice toate detaliile necesare. Totodată purtăm discuții pentru ca linia M49 să aibă opriri și în stațiile M14, oferind astfel o frecvență ridicată pe drumul principal, precum și o oprire nouă pentru locuitorii din zona Belvedere“, a spus după cursa cu autobuzul Horia Bugarin.

Reamintim, că recent președintele CJ Timiș, Alin Nica, s-a deplasat la Arad pentru a întâmpina un tren și probabil pentru a flutura batista înlăcrimată la plecarea garniturii, gândindu-se la infrastructura existentă în România.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole