Un bărbat din Făget arestat pentru furt în formă continuată. Acesta și-a alimentat mașina în Dumbrăvița, la mai multe benzinării, și a plecat fără să plătească

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au reținut un bărbat  în vârstă de 34 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

“La data de 08 noiembrie a.c., în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii orașului Făget, au identificat în Făget un bărbat de 34 de ani, pe numele căruia era emis mandat de aducere pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, acesta fiind predat polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală Timișoara pentru continuarea cercetărilor. În fapt, în perioada octombrie-noiembrie a.c., acesta ar fi alimentat autoturismul proprietate personală de la mai multe stații de alimentare cu carburant de pe raza localității Dumbrăvița, fără a plăti contravaloarea combustibilului alimentat, creând un prejudiciu de peste 2000 de lei. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt în formă continuată” și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui  în cauză“, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Foto: Profimedia Images

Recomandările noastre

Cele mai citite articole