Timiș: două mașini și o camionetă s-au izbit puternic pe autostrada A1 – trei persoane printre care și un copil au ajuns la spital

Accident grav de circulație sâmbătă după amiază pe autostrada A1 km 428. Două mașini și o camionetă, cu un total de 13 persoane, s-au izbit puternic. Trei persoane printre care și un copil au ajuns la spital.

La fața locului s-au deplasat 9 pompieri din cadrul Stației Făget cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. La fața locului a intervenit și o ambulanță SAJ.

În urma evenimentului au rezultat patru victime. Dintre acestea, o victimă adultă, de sex feminin, prezentând traumă la nivelul claviculei și un minor, acuzând dureri în piept, sunt transportați de către ambulanța SMURD la Spitalul Orășenesc Făget, iar o victimă de sex masculin, cu traume la membru superior, va fi transportată de ambulanța SAJ la Spitalul Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu Timișoara. A patra victimă a refuzat transportul la spital„, transmite ISU Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole