Timiș: un bărbat a fost reținut după ce a fost violent cu soția și copiii, deși nu avea voie să se apropie de ei la mai puțin de 100 de metri

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timișoara au reținut luni pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 33 de ani, pentru că a încălcat ordinul de protecție.

Bărbatul nu avea voie să se apropie de soție și copii din 9 decembrie pentru o perioadă de șase luni, din cauza violenței. „În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în data de 09.12.2022, Judecătoria Timișoara a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, în vârstă de 33 de ani, pentru o perioadă de 6 luni, acestuia fiindu-i interzis să se apropie de soție și de copiii acestora la mai puțin de 100 de metri. În data de 12.12.2022, în jurul orei 11:17, bărbatul a încălcat ordinul de protecție, revenind la locuința comună, din localitatea Vucova, județul Timiș„, transmite IPJ Timiș.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de “încălcarea ordinului de protecție”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Cod galben de vânt în Caraș-Severin

Interval de valabilitate: 06 octombrie, ora 12:00 – 08 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: intensificări ale vântului Zone afectate: conform textului În intervalul menționat, vântul va avea intensificări în sudul,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole