Jador s-a răzgândit – va cânta la Timișoara “pă“ gratis. Manelistul spune că avea un acord verbal pentru concertul de la Sala Capitol

Scandalul cu concertul din Timișoara al manelistului Jador, care trebuia să aibă loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, și-a consumat un nou act.

Deși a spus inițial că nu va mai călca în Timișoara în viața sa, așa cum puteți citi AICI, manelistul s-a răzgândit și acum, într-un nou material video, anunță că va susține un concert, gratuit.

Mai mult, Jador menționează că a avut un acord verbal pentru a cânta la Sala Capitol.

“Vreau să le dau o veste foarte bună timișorenilor. Vreau să vă zic că eu voi susține un concert gratis în Timișoara, poate intra oricine, intrarea este gratuită. O să aflați ulterior locația. Îmi doresc foarte mult să vă fac fericiți pentru că am primit, nu știu, cred că milionul de mesaje, la modul cel mai serios, la mine pe Instagram. Și aș vrea să susțin un concert pentru toți oamenii din Timișoara ca să-i distrez că, până la urmă, nu poate să vă oprească nimeni să iubiți un om, fie el neamț, țigan, român, ungur sau fie el manelist, cântăreț de muzică clasică sau alte genuri muzicale. Nu poate nimeni să ne oprească să ne întâlnim. Mă gândesc că mă lasă măcar acest concert gratuit, probabil puțin finanțat de către mine să-l susțin pentru noi, pentru că voi mă iubiți așa cum sunt eu și vă mulțumesc pentru asta”, a spus manelistul, într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Mai mult, Jador a dezvăluit faptul că a existat un acord verbal din partea celor de la Filarmonica Banatul privind organizarea concertului său de manele pe scena Sălii Capitol.

“Cel mai probabil s-a întâmplat astfel: în urma presiunilor mediatice, primăria și consiliul local au luat hotărârea că cum să cânte un manelist la noi. De fapt, am avut un acord verbal să facem treaba asta, dar în urma presiunilor mediatice, nu au mai fost de acord. Și uite așa o industrie a statului a discriminat un cetățean al României, care-și plătește taxele. Și cum să nu mă simt eu ofensat în urma a tot ceea ce se întâmplă. În urma presiunilor mediatice, nu mai putem că ești țigan, ne pare rău”, a precizat Jador.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole