Un bărbat a fost reținut după ce a furat mai multe articole de îmbrăcăminte și două aspiratoare dintr-o casă de pe strada Stuparilor

Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, luni, 21 noiembrie, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că vineri, 18 noiembrie, o persoană necunoscută ar fi pătruns într-un imobil de pe strada Stuparilor, de unde ar fi sustras mai multe articole de îmbrăcăminte și două aspiratoare.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au  identificat și depistat în municipiu, un bărbat în vârstă de 42 de ani, bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului și recuperării prejudiciului în totalitate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole