„Turul României în pași de alergare”. Maratonistul Dănuț Cernat, polițist în rezervă a ajuns în Timișoara

Maratonistul Dănuț Cernat, polițist în rezervă, va alearga în această săptămână în Timiș, pentru copiii polițiștilor decedați de Covid 19 în cadrul campaniei „Turul României în pași de alergare” inițiată de Corpul Național al Polițiștilor.

Maratonistul Dănuț Cernat, a pornit în 1 iunie din București, a străbătut 15 județe și a alergat peste 1.500 de km, ajungând în 2 august la Timișoara, iar în 4 august va pleca către Buziaș, însoțit de către câțiva polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș și copii ai acestora, pe jos sau cu bicicleta. În zilele următoare își va continua traseul până la Lugoj și apoi către Caransebeș.

„Totodată, în cadrul acestei campanii, polițiștii vor face donații în bani, sume care vor ajunge la copiii polițiștilor decedați. Prin această activitate dorim să ne aducem și noi contribuția oricât ar fi de infimă pe lângă gestul lui demn de urmat și, totodată să sprijinim această inițiativă eroică, dedicată copiilor polițiștilor răpuși de acest virus”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole