Trei restaurante din Iulius Town îți propun o incursiune culinară prin Italia, Germania și Japonia

Arome îmbietoare, preparate proaspete și gust desăvârșit sunt doar câteva dintre ingredientele care îți vor face ziua mai bună. Iulius Town Timișoara îți aduce o bucățică din savorile mapamondului chiar în foodcourt, unde s-au inaugurat trei restaurante: Rigatoni Pasta Bar, SushiVO și DAbo Doner.

Dacă ești un fan al bunătăților italienești, atunci trebuie să treci pe la Rigatoni Pasta Bar, unde pastele sunt preparate în bucătăria proprie, cu faină de grâu dur și cu gălbenuş de ou. Fie că preferi tagliatelle carbonara, rigatoni bolognese, fusilli ori gnocchi all amatriciana sau orice combinație de paste și sosuri, la Rigatoni Pasta Bar descoperi savoarea autentică italiană. Tot aici găsești și cinci feluri de risotto: Alla Parmigiana, Con Funghi, Frutti di Mare, Primavera şi Con Pollo e Gorgonzola.

SushiVO îți propune un meniu cu specific japonez, diversificat ce cuprinde rulouri de orez cu creveţi, anghilă, somon fume, ton, biban, caracatiță, icre tobico, avocado, cremă de brânză, dar și alte bunătăți japoneze. Dacă îți place să experimentezi gusturi noi, încearcă o porție de Chicken fried rice sau una de Shrimp fried rice, iar dacă vrei ceva simplu și totodată gustos, încearcă o porție de Chicken fried rice ori Noodles shrimp sau o supă Tom YAM cu creveți și lapte de cocos!

Recunoscută pentru porțiile generoase de carne și mesele consistente, bucătăria germană are mai multe specialități culinare îmbietoare. Vedeta DaboDoner este doner-ul, care a fost premiat în Germania și care este pregătit pe loc cu ingrediente proaspete, la fel ca toate celelalte preparate. Noul restaurant propune meniuri consistente, compuse din carne rotisată, legume proaspete, pâine coaptă în bucătăria proprie și sos cu iaurt sau maioneză. Meniul este completat de kebab de vită sau pui la farfurie, sandwich-uri, pide, salate și preparate vegetariene. Și amatorii de deserturi se pot bucura de o chiflă delicioasă, proaspăt scoasă din cuptor, umplută cu ciocolată fină și banane. Gustul deosebit este dat de condimentele aduse din Nürnberg, iar conceptul restaurantului este bazat pe o logică culinară, oferind clienților mâncare sănătoasă, nutritivă și mai ales gustoasă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole