Timiș: două mașini și două case au ars, iar un bărbat a suferit arsuri la un picior în urma a trei incendii

Intervenții contracronometru pentru pompierii timișeni, în apropiere de Lugoj. Duminică după amiază pompierii au stins trei incendii izbucnite în decurs de câteva minute.

La ora 17:28, un ofițer și patru subofițeri s-au deplasat în satul Bodo, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere, pentru stingerea și lichidarea unui incendiu produs la două autoturisme din curtea unui locuințe. În sprijinul lor au fost alertați 3 subofițeri cu o autospecială de stingere din cadrul Punctului de lucru Topolovățu Mare. Incendiul s-a propagat la locuință, pe o suprafață de aproximativ 80 mp.

Echipajul medical sosit la fața locului a evaluat un bărbat (proprietarul casei) care prezenta arsuri de gradul II pe membrul drept inferior. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Lugoj. Cauza probabilă a producerii incendiului este utilizarea unui mod greșit de aprindere a focului”, a transmit ISU Timiș.

La ora 17:32, trei subofițeri s-au deplasat cu o autospecială de stingere în Lugoj, pentru stingerea unui incendiu produs la coșul de fum. A ars funiginea din interiorul acestuia.

La ora 17:36, doi subofițeri cu un container de stingere s-au deplasat în satul Jdioara pentru stingerea unui incendiu produs la o casă părăsită.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole