Tinerii care vor să se mute la Șag primesc o veste bună. Primăria a finalizat procedurile privind repartizarea terenurilor

Sprijinul acordat tinerilor din Șag pentru construirea unei locuințe proprietate personală, devine de acum un fapt concret, anunță primăria Șag.

“Comisia desemnată să evalueze documentele dosarelor la Legea 15, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, a finalizat lista pozițiilor eligibile. Această listă urmează să fie înaintată spre aprobare Consiliului Local, în viitoarea ședința de Plen in data de 8 iulie 2022. După care terenurile in cauză vor fi repartizate, nominal“, a declarat primarul Flavius Roșu.

Primăria Șag ar putea pregăti un nou lot de terenuri care să fie acordate tinerilor

“In plus vom căuta soluții pentru a genera noi PUZ-uri care să asigure în viitor acordarea de sprijin în vederea construirii  de locuințe pentru tinerii din Sag. Mă bucur așadar că am reușit să parcurgem toți acești pași legali si procedurali și că suntem acum în măsură să oferim sprijin tinerilor noștri, pentru a-și realiza visul de a avea o casă, un cămin, dar și pentru a continua să dezvoltăm alături de ei , un Șag tot mai atractiv și mai apropiat de năzuințele tuturor“, a mai precizat primarul comunei Șag.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole