Consiliului Local Timișoara se întrunește de îndată în ședință extraordinară – pe ordinea de zi sunt opt puncte

Consilierii municipali sunt convocați astăzi la o ședință extraordinară de plen de îndată.

Aleșii se vor întruni de la ora 16:00, fără prezență fizică, prin videoconferință.

Pe ordinea de zi sunt înscrise opt proiecte de hotărâre:

1.Proiect de hotărâre  privind aprobarea depunerii  proiectului „Creșterea eficienței energetice prin reabilitare termică construcții și instalații la COLEGIUL TEHNIC „HENRI COANDĂ”, pentru a accesa fondurile europene nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/B.2.2/1, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

2.Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului  „Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară  – Școală verde inteligentă ” pentru a accesa fondurile europene nerambursabile prin Planul Național de Redresare și Reziliență în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.2.1/1, PNRR/2022/C5/B.2.2/1, Componenta 5 – Valul Renovării, Axa 2 – Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice, Operațiunea B.2: Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

3.Proiect de hotărâre  privind recunoașterea statutului de ”unitate de învățământ cu personalitate juridică”, dobândit prin efectul Legii nr.17/2022 și aprobarea schimbării denumirii serviciului public de interes local din ”Serviciul Public Creșe Timișoara” în ”Creșa Timișoara”.

4.Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local al Municipiului Timișoara în vederea realizării de către SPITALUL CLINIC MUNICIPAL DE URGENȚĂ Timișoara a obiectivului de investiții ”Construcție si amenajare spațiu PET-CT”.

5.Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de comodat nr.7/08.04.2021 încheiat cu Serviciul  Public Creșe pentru imobilul din Timișoara, str. Vasile Alecsandri, nr.6, SAD 4.

6.Proiect de hotărâre privind mandatarea reprezentanților Municipiului Timișoara în Adunarea Generală a Acționarilor la HORTICULTURA S.A. pentru aprobarea încheierii unui contract de  audit.

7.Proiect de hotărâre privind desemnarea unui administrator provizoriu în Consiliul de Administrație al Societății de Transport Public Timișoara S.A.

8.Adresa nr. SC2022-007629/30.03.2022 Instituției Prefectului – Județul Timiș referitoare la Hotărârile Consiliului Local nr. 89 – 91/16.03.2022.

Proiectele de hotărâre înscrise pe Proiectul ordinii de  zi au fost inițiate de primarul Dominic Fritz, și au fost trimise spre avizare comisiilor pe domenii de specialitate ale Consiliului Local al Municipiului Timișoara, se arată într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole