TimPark licitează studiul de fezabilitate pentru parcare multinivel la Gara de Nord

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK, cu sediul în Municipiul Timișoara, Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 10, jud. Timiș, anunță intenția de achiziție a obiectului de investiție Studiu de fezabilitate (SF) ,,Parcare multinivel Gara de Nord”.

Obiectivul de investiții propus are în vedere realizarea unei parcări supraterane P+2E cu terasă circulabilă, care asigură un minim de 150 de locuri de parcare, pentru autovehicule cu masa de până la 3,5 tone, zona de realizare a acestui obiectiv fiind în imediata vecinătate a imobilelor de locuințe P+8E de pe străzile     B-dul General Ion Dragalina nr. 36-42 și Splaiul Nicolae Titulescu, nr. 11, din Municipiul Timișoara.

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – TIMPARK are rolul de a administra și exploata toate locurile de parcare incluse în zona de aplicare a Regulamentului de funcţionare a sistemului de parcare a autovehiculelor în Municipiul Timişoara – TimPark. Printre activităţile edilitar-gospodăreşti, specifice serviciilor de administrare a parcărilor publice şi private ale Municipiului Timișoara, se regăsește și crearea, dezvoltarea şi modernizarea parcărilor publice ale municipiului, în corelare cu planurile şi documentaţiile de urbanism şi amenajare a teritoriului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole