TimPark cumpără o autoutilitară pentru ridicarea mașinilor în valoare de peste 900.000 de lei

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din Municipiul Timișoara – Timpark dorește să achiziționeze o autoutilitară pentru ridicarea și transportul autovehiculelor.

Potrivit anunțului de licitație, achiziția are ca scop mărirea capacității de ridicare și transport a autovehiculelor abandonate/fără stăpân sau staționate neregulamentar.

Anul de fabricație trebuie să fie 2023, potrivit anunțului, iar autovehicul (șasiul, macaraua și caroseria) trebuie să fie produs în state membre ale Uniunii Europene.

Autovehicul (șasiul, macaraua și caroseria) va fi produs în state membre ale Uniunii Europene având în vedere următoarele aspecte: supravegherea periodică a desfășurării lucrărilor de realizare a carosării, – pre inspecția vehiculului carosat înaintea livrării, – realizarea de teste pentru asigurarea funcționării produsului la parametrii ofertați înainte de livrare astfel încât daca exista probleme de ordin tehnic, acestea sa se efectueze la sediul producătorului – rapiditatea aprovizionării cu piese de schimb, – actul de mentenanță realizat în timp scurt. Șasiul și echipamentele vor corespunde reglementarilor Europene în vigoare la momentul depunerii ofertei”, se menționează în anunțul de licitație.

Toate produsele trebuie să fie acoperite de garanție pentru cel puțin 12 luni pentru fiecare componentă, respectiv șasiu, platformă și macara. Potrivit anunțului, perioada de garanție începe la data recepției autovehiculului.

Termenul de livrare este de maximum 250 zile de la data semnării contractului.

Ofertele pentru autoutilitara pentru ridicarea și transportul autovehiculelor pot fi depuse până în data de 5 decembrie.

Valoarea estimată este de 928.200 de lei, cu TVA. (P)

Recomandările noastre

Cele mai citite articole