Timpark a achiziționat servicii de plată pentru utilizatorii sistemului de parcare – taxarea se face prin telefonia mobilă prin trei metode: vouchere (plata în avans), microplăți (SMS) și card bancar

Contractul cu o valoare de 671.394 de lei a fost încheiat conform unui anunț din SICAP, pe data de 2 aprilie, cu firma Piconet SRL.

Utilizatorii sistemului de parcare TimPark, au posibilitatea de a plăti staționarea, în afară de modalitatea prin abonamente şi prin intermediul telefoniei mobile. Plata staționării prin intermediul telefoniei mobile se poate realiza prin trei metode :

a) Taxare la nivel de minut (pre-pay) pe bază de voucher şi apel telefonic. Tarifele plății parcării la nivel de minut sunt diferite pentru fiecare zonă tarifară, corespunzător tarifului orar aprobat.

b) Taxare la nivel de oră pe bază de SMS. Tarifele plății parcării la nivel de oră sunt diferite pentru fiecare zonă tarifară, corespunzător tarifului orar aprobat.

c) Taxarea prin intermediul unui card bancar, operațiune ce se poate realiza on-line, prin intermediul unei aplicații.

Prin prezentul acord cadru se doreşte achiziţionarea unor servicii complete de plată a staţionărilor pe domeniul public din Municipiul Timişoara, pentru utilizatorii sistemului de parcare SPAPP – TimPark în condiţiile utilizării taxării prin telefonia mobilă prin trei forme de plată: vouchere – plata în avans; microplati (SMS) şi plata cu card bancar“, se arată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. (P)

Probleme cu apa în Buziaș și Covaci

Aquatim anunță că, uni, 27 martie, între orele 8-15, în Buziaș se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Avram Iancu, Florilor și Câmpului pentru lucrări la rețeaua de distribuție, iar…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole