Timișul solicită din rezerva de stat containere modulare pentru centre de testare Covid-19

Subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu, a anunțat că Timișul solicită din rezerva de stat containere modulare pentru a fi folosite ca centre de testare Covid-19.

“În contextul epidemiologic generat de SARS-CoV-2, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, au fost solicitate Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale distribuirea unor containere modulare care să fie destinate deschiderii de centre de testare SARS-CoV-2. Astfel, pe lângă cele 3 containere modulare aflate la Spitalul Clinic Județean din Timișoara, au mai fost amplasate 3 containere modulare la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și pneumoftiziologie dr. Victor Babeș Timișoara și unul la Spitalul Clinic C.F. Timișoara. Am discutat cu medicii de la Spitalul Clinic C.F. Timișoara. Sunt pregătiți și motivați să acționeze medical oricând situația o va cere în acest sens“, a spus Sorin Ionescu.

6 focare de Covid-19 active în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că, la aceasta dată, la nivelul județului, sunt 6 focare de Covid-19 active și se află în supraveghere epidemiologică. A fost închis focarul de…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole