Timișorenii vor avea un WC inteligent unde să își facă nevoile – primăria a lansat licitația pe o toaletă publică automată cu autocurățare care să fie amplasată în Piața 700

Primăria Municipiului Timișoara a lansat achiziția pentru proiectarea și execuția toaletei publice automate cu autocurățare, care urmează să fie amplasată în Piața 700.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.09.2023, ora 15:00.

Solicitările de clarificare sau informații suplimentare se vor adresa cu cel puțin 14 zile înainte de termenul limită stabilit pentru depunerea ofertelor.

Toaletele inteligente sunt special concepute cu sistem ignifug și antivandalism, sistem de închidere-deschidere automat pe bază de cartelă și/sau monede și vas de toaletă cu sistem de autocurățare și dezinfecție. Toaleta va avea sistemul de  spălare a mâinilor, dozatorul de săpun, uscătorul de mâini automatizate, astfel încât suprafețele de contact să fie cât mai mici. De asemenea, dispune de sistem de telecontrol și monitorizare de la distanță pentru transmiterea 24/24 de ore a parametrilor de funcționare. Ambele toalete vor beneficia de buton de panică SOS ce deschide automat ușile toaletei, chiar și în cazul penelor de curent, senzori de mișcare și optic și dimensiuni potrivite inclusiv persoanelor cu dizabilități, supraveghere CCTV a exteriorului toaletei, sistem de încălzire și ventilație etc“., arată Primăria Timișoara, într-un comunicat de presă.

Proiectul toaletelor cu autospălare crește nivelul de confort în spațiul public și aduce inovație atât în privința dotărilor interioare cât și spațiul exterior, unde va fi amplasată și o cișmea, care va deservi persoanele, dar va oferi și sursă de apă pentru animale de companie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole