Timișorenii pot zbura direct spre Zakynthos de pe Aeroportul Traian Vuia – prețul biletelor pleacă de la 119 lei

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global , a inaugurat astăzi, 15 iunie, o nouă rută de la Timișoara către Zakynthos. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Zakynthos este o destinație cunoscută pentru plajele sale minunate, apele cristaline și viața de noapte vibrantă. Insula reprezintă o opțiune ideală pentru o evadare în natură, atât pentru vizite scurte, cât și pentru vacanțe lungi, oferind o varietate de activități și atracții pentru preferințele oricărui călător.

Pe lângă zonele de coastă uimitoare, Zakynthos oferă multe alte atracții naturale. Insula este populară pentru peisajele sale remarcabile, inclusiv celebrele Peșteri Albastre. Aceste formațiuni unice sunt accesibile cu barca și încântă cu nuanțe de albastru fascinante, create de interacțiunea luminii soarelui cu reflexia apei. Explorarea peșterilor este o experiență de neuitat și care nu trebuie ratată de pasionații de natură.

Pentru cei care vor să se bucure de o plajă mai retrasă, Zakynthos se mândrește cu numeroase astfel de locuri mai puțin cunoscute – de la țărmurile izolate ale plajei Gerakas, un loc protejat în care își au cuibul broaștele țestoase, până la golful pitoresc Porto Limnionas, înconjurat de stânci și excelent pentru o sesiune de snorkelling.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să inaugurăm zborurile din Timișoara către Zakynthos. Această insulă este o destinație remarcabilă, cunoscută pentru plajele sale captivante, frumusețea naturală și viața de noapte vibrantă. Prin zborurile noastre săptămânale, ne propunem să oferim pasagerilor din Timișoara acces la o destinație fantastică. Această nouă rută demonstrează angajamentul nostru de a ne extinde rețeaua și de a oferi pasagerilor români mai multe opțiuni pentru a explora destinațiile dorite.”

Daniel Oliver Stamatovici, Directorul General al Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, a spus: „Suntem încântați de deschiderea acestei rute spre o destinație de vacanță foarte populară a Greciei. Wizz Air are deja 15 ani de când operează de pe Aeroportul Timișoara și continuă să fie o opțiune favorită pentru zboruri internaționale. Pentru anii care vin ne dorim să găsim împreună soluții pentru creșterea numărului de zboruri și de noi rute, pentru a conecta întreaga regiune de vest cât mai bine de cât mai multe destinații populare din Europa.”

Recomandările noastre

Cele mai citite articole