Timișorenii nemulțumiți că “Magicianul Dominic Fritz” a desființat 500 de locuri de parcare de pe strada Budai Deleanu prin noile marcaje rutiere. Primăria se laudă cu ele

Sute de timișoreni s-au trezit peste noapte că nu mai au unde să își parcheze mașinile la venirea acasă, deoarece Primăria Timișoara a trecut la marcarea asfaltului și la marginea drumului au apărut piste de biciclete.

TIMIȘOARA – 12 august

“Magicianul Dominic Fritz! Cum a facut el sa dispara 500 de locuri de parcare de pe strada Budai Deleanu-Banatul, intr-o noapte? Si noi unde mai parcam domnule primar, avand in vedere ca sunt locuinte comune fara acces auto pe toata strada?”, a răbufnit ieri pe Facebook un timișorean.

În schimb, viceprimarul USR+ al Timișoarei, Ruben Lațcău, s-au lăudat, chiar ieri, cu lucrările, primarul fiind în concediu.  

“Reparăm străzi. Reparăm trotuare. Facem piste de bicicletă. (…) Strada Budai Deleanu + Strada Banatului. Am finalizat recent reparațiile la secțiunea de drum care face legătura dintre Calea Șagului (sensul giratoriu – Piața Iuliu Maniu) cu Bulevardul Dâmbovița. Porțiunea de drum este de aproximativ un kilometru. Noaptea trecută au muncit echipele de marcare și mai urmează miercuri și joi între orele 19:00 – 05:00. Marcajele sunt pentru treceri de pietoni, stații de bus, parcări și prima pistă de biciclete pe carosabil, marcată corespunzător de 1.5m lățime, inclusiv cu bandă tampon. Aceste piste se vor corela și cu un viitor proiect pe toată Calea Șagului. Am trecut astăzi (n.r. ieri) să văd lucrările cu propriii ochi și am constatat că există deja persoane care au parcat pe noile piste. E normal la început, dar vom remedia această situație. Odată finalizată marcarea, pistele de bicicletă vor fi semnalizate cu verde pentru ca șoferii de autovehicule să știe că nu pot parca pe ele și echipele de poliție vor da sancțiunile corespunzătoare dacă se mai întâmplă acest lucru”, a scris pe Facebook viceprimarul USR+ al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole