Timișorenii îndemnați să doneze un cadou de Crăciun pentru cei 300 de copii ai refugiaților din Ucraina

“Timișoara pentru Ucraina“, inițiativa civică sprijinită de Primăria Timișoara, și-a propus să acorde un cadou de Crăciun pentru fiecare dintre cei 300 de copii ai refugiaților din Ucraina care se află în Timișoara.

Avem 300 de copii în Timișoara cu vârste între 2 și 15 ani pentru care vrem să pregătim un cadou de Crăciun. Hai cu noi! Pregătește un cadou, într-o cutie de pantofi împachetată frumos sau o punga de cadou, etichetează cu vârsta ( 2 – 5 ani, 6 – 8 ani, 9-12 ani, 13 – 15 ani) și genul (băieți sau fete) și pune totul în cutie/punga: dulciuri, rechizite școlare, set mănuși și căciulă, șosete, ucării în funcție de vârstă și gen, o carte de colorat și creioane colorate, felicitare din partea ta (scrisă de preferat în engleză sau cu google translate direct în ucraineană) sau alte idei creative“, arată reprezentanții “Timișoara pentru Ucraina“.

Pachetul trebuie să ajungă la Casa LOGS

Nu sigila pachetul, pentru verificarea de siguranță, și adu-ne pachetul la Casa LOGS, str. Arieș Nr. 16, Timișoara. Alte donații se pot face prin transfer bancar cu mențiunea „Cadoul de sub brad” pentru Asociația LOGS – Grup de Inițiative Sociale, Cont RON: RO44BTRLRONCRT0563441601, Banca Transilvania; online cu cardul prin paypal pe https://grupullogs.ro/donatii. Pentru orice informații, Larisa – vă stă la dispozitie doar prin mesaje pe WhatsApp 0763405728“, mai arată voluntarii.

Zilele trecute “Timișoara pentru Ucraina“ au făcut  bucurie copiilor de la Școala Generală nr.1

Fabrica de Crăciun de la LOGS Grup de Inițiative Sociale aduce oamenii împreună. Jumătate din cadourile pregătite de mână de 30 de mame, tătici și bunici refugiați din Ucraina, au ajuns la primii copii vulnerabili de la Școala Gimnazială nr.1 din Timișoara. Următoarele vor fi distribuite altor copii din județul Timiș. Împreună cu Regina Damian, mediatoare interculturală la LOGS, toți cei prezenți au trăit emoția #FaptelorBune. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Salvați Copiii Timișoara și cu sprijinul financiar Solidar Suisse“, mai precizează voluntarii.

Se oprește apa caldă în zona Calea Aradului

Colterm anunță că luni, 19 iulie, se va întrerupe furnizarea apei calde în zona Calea Aradului. „În vederea efectuării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul…

Subunitatea de Pompieri Făget are șef nou

Sublocotenent Cosmin Bujor este de astăzi comandantul Subunității de Pompieri Făget. TIMIȘOARA – 13 august “Tânărul ofițer a absolvit Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole