Decidem împreună: timișorenii consultați cu privire la Magistrala Verde – Dominic Fritz: este a doua investiție majoră, după zona Traian

Primăria Timișoara vrea ca cetățenii care utilizează Calea Șagului și Bulevardul 16 Decembrie 1989 să își exprime opiniile legate de calitatea drumurilor, pistelor, trotuarelor și ce probleme întâmpină în fiecare zi pe aceste bulevarde.

Am promis că toate proiectele mari de dezvoltare ale orașului le gândim în consultare cu timișorenii. Și exact asta facem. Este a doua investiție majoră pentru Timișoara, după regenerarea zonei Traian, în care îi ascultăm pe cetățeni încă de la faza de design. Magistrala Verde Șagului va schimba fața mai multor cartiere și vă așteptăm opinia. Este esențial să colectăm cât mai multe păreri încă din această fază de început pentru a avea un proiect care răspunde la cât mai multe din nevoile cetățenilor„, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Opiniile vor fi colectate prin chestionarul realizat în cadrul proiectului de investiții „Magistrala Verde Calea Șagului”, proiect aflat acum la stadiul de studiu de fezabilitate. Pe baza acestor opinii vor fi propuse soluțiile care să îmbunătățească mobilitatea în zonă. Ulterior, aceste soluții vor putea fi consultate de către cetățenii care locuiesc în cartierele respective sau folosesc bulevardele pentru tranzit.

Chestionarul poate fi completat aici: https://decidem.primariatm.ro/processes/magistralaverde

Completarea acestuia durează aproximativ 5 minute și va fi disponibil pentru perioada 22 noiembrie – 5 decembrie. Chestionarul este realizat de FIP Consulting, firma responsabilă de proiectarea acestui obiectiv de investiții.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole