Timișoreni amendați pentru nepurtarea măștii. 87 de sancțiuni, în valoare de peste 25.000 de lei

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 8 noiembrie, la activităţi au participat 314 forţe de ordine, fiind verificate 116 societăți comerciale, precum şi 93 de mijloace de transport persoane, dintre care 63 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 89 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.750 de lei, dintre care 87 de sancțiuni, în valoare de 27.750 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 2 sancțiuni, respectiv avertismente scrise, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea.

“Vă aducem la cunoștință faptul că, purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie în toate spațiile publice închise și deschise, precum și la locul de muncă și în mijloacele de transport în comun. Totodată, este interzisă circulația persoanelor nevaccinate, în afara locuinței sau gospodăriei, între orele 22.00-05.00“, precizează IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole