“Timișoara Verde“ – amplă campanie de ecologizare în zona Bulevardul Sudului și Parcul Lidia

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș vă invită la prima activitate de ecologizare în cadrul proiectului de solidaritate “Timișoara Verde“.

Evenimentul va avea loc astăzi de la ora 15:00 în 3 locații: pornind de la Casa Tineretului vom curăța Parcarea Timpark, Bulevardul Sudului și Parcul Lidia.

“Acest eveniment va fi derulat de FITT împreună cu participarea celor 40 de voluntari locali ai proiectului Timișoara Verde și cu participanții mobilității EmPOWERing the informal, care este un proiect care se concentrează pe grupurile informale, cu scopul de a face sugestii la nivel național și internațional cu privire la modul în care politicile pot fi îmbunătățite pentru a favoriza creșterea grupurilor informale și impactul pe care acestea îl au asupra tinerilor și asupra comunității în care se bazează. Așadar, fiecare participant va primi un tricou sau o șapcă, mănuși, dezinfectant și saci de gunoi la începutul evenimentului pentru a face mai ușoară curățarea mediului nostru. Vă așteptăm astăzi de la ora 15:00 în fața Casei Tineretului“, spun organizatorii.

“Timișoara Verde“ este un proiect care vizează aducerea unei schimbări în comportamentul timișorenilor cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor, întreținerea și păstrarea spațiului urban curat, precum și la stimularea participării și a solidarității în rândul acestora.

O nouă zi cu amenzi pentru lipsa măștii de protecție

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat o nouă acțiune în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19. Astfel că, în…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole