Timișoara: va fi înființat centrul Samsung Smart Classroom – își propune să contribuie activ la promovarea educației digitale

Universitatea de Vest din Timișoara și Samsung Electronics România au bucuria de a vă invita să participați marți, 4 octombrie 2022, la inaugurarea centrului Samsung Smart Classroom, parte a programului SEED – Samsung Ecosystem for Education Development, inițiativă educațională creată și implementată de către compania Samsung Electronics în România, prin care își propune să contribuie activ la promovarea educației digitale în România.

În cadrul evenimentului de lansare veți cunoaște detalii despre modul în care proiectul SEED își propune să ușureze și să eficientizeze practica pedagogică, crescând în același timp nivelul de motivare și implicare al studenților și cursanților.

Evenimentul de lansare va avea loc începând cu ora 14:30, în incinta Facultății de Fizică, etaj 2, sala F205, Bld Vasile Pârvan nr 4.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Samsung Electronics România și reprezentanți din partea managementului UVT și a Facultății de Fizică din UVT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole