Timișoara: un timișorean a fost salvat de jandarmerița Diana – a pierdut portofelul în timp ce era pe bicicletă – a fost găsit întâmplător pe trotuar și înapoiat proprietarului

Nu mă gândeam că o să-l mai recuperez și în niciun caz atât de repede!” – iată reacția unui tânăr norocos, care astăzi și-a recuperat portofelul pierdut pe stradă, cu ajutorul colegei noastre.

În jurul orei 13.30, Diana, în timp ce venea spre locul de muncă, a observat pe trotuar, un portofel. Acesta conținea mai multe obiecte, printre care instrumente de plată și o sumă de bani. De îndată ce a ajuns la serviciu, colega noastră a contactat proprietarul și a stabilit să se întâlnească cu acesta la secția de poliție din proximitatea locului în care găsise portofelul. După ce și-a recuperat bunul pierdut, tânărul i-a mărturisit Dianei faptul că acesta îi căzuse din buzunar în timp ce se deplasa cu bicicleta și că și-a dat seama de cele întâmplate, cu puțin timp înainte să fie sunat. Colega noastră a fost astăzi omul potrivit la momentul potrivit, iar faptul că a reușit să fie de ajutor, i-a făcut ziua mai frumoasă!“, a transmis Jandarmeria Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole