Timișoara: un tânăr de 20 de ani reținut după ce a fost prins conducând o motocicletă neînmatriculată și cu permisul suspendat

În cursul zilei de 20 martie a.c., polițiștii Biroului Rutier Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara au reținut un tânăr de 20 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, precum și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

În fapt, la data de 20 martie a.c., în jurul orei 17:20, polițiștii au oprit pentru control pe strada Ovidiu Cotruș din Timișoara o motocicletă condusă de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani. În urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta figurează având dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat. De asemenea, polițiștii au constatat faptul că motocicleta condusă nu ar fi înmatriculată. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“, a transmis IPJ Timiș.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 20.03.2024, tânărul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole