Timișoara: un subofițer de armată, de 37 de ani, amenință de peste 8 ore că se va arunca de la etajul 7 în Calea Șagului – lumea s-a adunat ca la circ, iar pompierii au pregătit două perne gonflabile

Un bărbat de 37 de ani ameninţă că se va arunca pe fereastră de la etajul 7 al unui bloc de locuințe din Timişoara, aflat pe Calea Şagului.

Polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie cu privire la faptul că, iubitul ei, care se afla în apartamentul personal, nu dorește să deschidă ușa, temându-se pentru siguranță lui.

La faţa locului au intervint pompierii care au montat două perne gonflabile.

Bărbatul este cadru militar, fiind angajat din 2007.

La ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat.

Joi, 8 iunie, din jurul orei 10.30, un subofiţer din Unitatea Militară 01109 Timişoara ameninţă că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuieşte. La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare.Subofiţerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofiţer de stat major. Este necăsătorit şi are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat”, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ”Decebal” din Timişoara.

Potrivit sursei citate, la nivelul unităţii militare se va constitui o comisie, condusă de şeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident.

Screenshot

Recomandările noastre

Cele mai citite articole