Timișoara: un șofer s-a oprit cu mașina pe iarbă în fața Liceului Ungureanu – avea roata ruptă și era băut deoarece se întorcea de la un chef la ora 05:00

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică, aflați în patrulare miercuri dimineață, în zona centrală a orașului, au observat, în jurul orei 05.00, un autovehicul marca Ford oprit pe scuarul din fața Liceului E. Ungureanu, care părea să se fi deplasat dinspre Primăria Timișoara spre Bdul IC Brătianu.

Autovehiculul, la volanul căruia se afla un bărbat, avea roata din față stânga aproape ruptă. Trecând la legitimarea conducătorului auto, s-a stabilit că acesta se numește M. S., are 40 de ani și este din Timișoara. Bărbatul a declarat că venea de la o petrecere unde ar fi consumat băuturi alcoolice și intenționa să meargă acasă. La fața locului a fost solicitat un echipaj al Biroului Rutier, conducătorul auto fiind însoțit la Spitalul Municipal pentru prelevare de probe biologice deoarece a refuzat să sufle în alcooltest. În funcție de cele constatate se vor lua măsurile legale“, a transmis Poliția Locală.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole