Timișoara: un șofer de Uber a fost lăsat fără portofel de un client

Un șofer de Uber a rămas fără portofelul cu bani, la Timișoara. S-a întâmplat în noapte de marți spre miercuri, în timpul unei curse de pe strada Matei Basarab până în Piața Unirii.

Șoferul și-a dat seama că nu mai are portofelul după ce a lăsat clientul la destinație.

Pentru baiatul ce a luat uber de pe strada Matei Basarab pana in Piata Unirii, domnișorul Andrei, am făcut reclamație la secția 1 politie. Si ca ai aruncat portofelul in fata hotelului continental. Dacă aduci banii inapoi o sa retrag plângerea. O seara frumoasa si timp de gândire îți doresc, păcat sa ai un dosar pentru furt la 18 ani„, a scris șoferul de Uber într-o postare pe Info Trafic Timișoara.

De asemenea, șoferul care a rămas fără 1.300 de lei a făcut sesizare la poliție.

Azi-noapte, polițiștii Secției 1 Timișoara, au fost sesizați cu privire la faptul că unui bărbat care efectua transport alternativ de persoane intermediat printr-o platformă digitală, i-a fost sustras portofelul cu bani pe care îl avea între scaunele de la mașină. Prejudiciul cauzat este în valoare de 1300 lei„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări în vederea depistării autorului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole