Timișoara; un migrant din Afganistan a fost ucis în plină stradă în cartierul Fabric – atacatorul a fugit imediat de la locul faptei, fiind căutat de poliţişti

Un tânăr migrant, cel mai probabil din Afganistan, a fost ucis în noaptea de miercuri spre joi, pe o stradă din Timişoara. Bărbatul a fost înjunghiat în inimă, iar atacatorul a fugit imediat de la locul faptei, fiind căutat de poliţişti.

Crima a avut loc pe strada Căprioarei din cartierul Fabric, în Timişoara. Un trecător l-a văzut pe tânărul migrant prăbuşit la pământ şi a sunat la numărul de urgenţe 112. Medicii de la ambulanţă nu au mai putut să îi salveze viaţa bărbatului în vârstă de 28 de ani, acesta fiind declarat decedat.

Din primele date, tânărul a fost ucis cu trei lovituri de cuţit. Acesta se pare că era cetăţean afgan, iar agresorul se pare, de asemenea, că este un conaţional.

Poliţiştii încearcă să dea de urma criminalului. Au reţinut imediat doi migranţi, posibil martori la atacul sângeros.

Locuitorii din zonă spun că pe strada Căprioarei, într-una dintre case, stau mai mulţi cetăţeni asiatici.

În aprilie 2021, tot la Timişoara, a avut loc o altă crimă sângeroasă între migranţi. Atunci două grupuri de transfugi s-au încăierat pe stradă, un migrant a fost înjunghiat mortal, iar un altul a fost grav rănit. Autorul crimei, un cetăţean afgan, a fost prins două luni mai târziu, în Grecia, la Atena.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole