Timișoara: un lungmetraj local va rula în cinematografe – filmul cuprinde scene filmate în locații din Sasca Montană, Peciu Nou, Giroc și Timișoara – “Asimpotmatic“ poate fi urmărit din 23 februarie

Timișoara Film Society, un ONG local dedicat promovării artei cinematografice, se pregătește să aducă în atenția comunității filmul „Asimpotmatic”, un proiect remarcabil realizat în Timișoara, care va avea premiera în cinematografele Cinema City din Timișoara (Shopping City) și București (AFI Cotroceni) începând cu data de 23 ferbuarie.

Timișoara Film Society este o asociație născută din pasiunea comună pentru film a unui grup de oameni motivați, care aduc o nouă perspectivă și un suflu proaspăt în industria cinematografică locală.

Într-o zonă încă neexploatată a cinematografiei locale, această asociație a reușit să creeze un proiect cinematografic deosebit, „Asimpotmatic”, care se bucură de sprijinul și implicarea comunității.

Productia cinematografica „Asimpotmatic” surprinde privitorul cu o poveste captivantă. Personajul principal trăiește două vieți paralele, una reală și alta din sub conștientul său. Lupta pentru a echilibra aceste două realități este una interioară, dar în același timp palpabilă, simțindu-se neînțeles de ceilalți. Acțiunea filmului se desfășoară în prezent cât și într-un cadru futurist, încadrându-l în genul dramatic științifico-fantastic. Cu scene filmate în diverse locații din Timișoara, Sasca Montană, Peciu Nou și Giroc, acest proiect a adus laolaltă talente locale pentru a crea ceva cu adevărat special. Filmul ‘Asimpotmatic’ nu numai că aduce o poveste captivantăpe marele ecran, dar și captureazăfrumusețea și autenticitatea regiunii Banat. Cu peisaje naturale pitorești din Sasca Montană, râul Bega și orașul Timișoara ca fundal, acest film nu doar încântăprivitorii cu cinematografia sa, dar și subliniazăbogăția culturalăa acestei zone“, se arată într-un comunicat de presă.

Prin promovarea locurilor din Banat, ‘Asimpotmatic’ ne invităsăexplorăm și să ne îndrăgostim de această regiune pitorească, sădescoperim culturile locale și săne bucurăm de unicitatea sa.

Pelicula ‘Asimpotmatic’ reprezintă o realizare remarcabilăpentru comunitatea cinematografică locală.

Lungmetrajul va rula în cinematografele Cinema City Shopping City Timisoara și în București la AFI Cotroceni. Iată câteva detalii importante despre premieră:

  • Data premierii: 23 februarie
  • Locații: Cinema City Shopping City Timișoara și Cinema City AFI Cotroceni București.
  • Regizor: regie colectivă TFS
  • Distribuția: Simion Caragia, Vanesa Serac, Sabina Bijan, Ana-Maria Pandele Andone, Răzvan-Mircea Oroian, Cristian-Alexandru Brătoiu, Claudiu Dogaru, Diana-Melinda Stampar.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole