Timișoara: un hoț acuzat de furt calificat a fost prins pe strada Brândușei – a furat biciclete și trotinete fiind bănit în trei dosare penale

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii Secției 4 Timișoara au reținut un tânăr, în vârstă de 18 de ani, bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În fapt, la data de 22 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 4 Timișoara, au depistat pe strada Brândușei, din Timișoara, un tânăr, în vârstă de 18 ani, care ar fi sustras mai multe biciclete și trotinete din municipiul Timișoara, în perioada iulie-octombrie 2023, fiind bănuit de comiterea unor astfel de fapte în 3 dosare penale. În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, a transmis IPJ Timiș.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

Foto: arhiva

Recomandările noastre

Cele mai citite articole