Timișoara: un bărbat ar fi amenințat cu un cuțit angajații și clienții unei firme pe strada Socrate

La data de 04 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Urbană Timișoara au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 03 octombrie a.c., în jurul orelor 21:40, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută, în timp ce se afla pe strada Socrate din municipiul Timișoara, ar fi amenințat cu un un obiect ascuțit, respectiv cu un cuțit, angajații și clienții unei societăți comerciale. În urma verificărilor efectuate de către polițiști, la scurt timp, pe strada Bujorilor din municipiul Timișoara, a fost identificat, un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei“, a transmis IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Șoferi drogați prinși la volan de polițiști

Polițiștii timișeni continuă activitățile pentru prevenirea și combaterea fenomenului consumului de droguri la volan, pentru un regim rutier în siguranță. Astfel că, noaptea trecută, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole