Timișoara: un bărbat amenință că se aruncă de la etajul șapte al unui bloc din Calea Șagului

Panică pe Calea Șagului din Timișoara. Un bărbat de 37 de ani amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc. La fața locului intervin polițiștii și pompierii.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani amenință că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Sagului din Timisoara. La fața locului sunt polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Timiș, pompierii și un echipaj medical”, transmite IPJ Timiș.

Bărbatul este cadru militar, fiind angajat din 2007.

La ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat.

”Joi, 8 iunie, din jurul orei 10.30, un subofiţer din Unitatea Militară 01109 Timişoara ameninţă că se va arunca de la etajul 7 al blocului în care locuieşte. La faţa locului s-au deplasat poliţişti ai Secţiei 2 din Timişoara, un negociator din cadrul SAS Timiş şi militari din ISU Timiş, precum şi şeful de stat major, psihologul şi medicul şef al unităţii militare. Subofiţerul este angajat al MApN din 2007, fiind încadrat în prezent ca subofiţer de stat major. Este necăsătorit şi are un copil. Militarul nu a participat la misiuni în teatrele de operaţii, iar la ultima evaluare psihologică a fost declarat apt limitat”, se arată într-un comunicat de presă al Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere ”Decebal” din Timişoara.

Potrivit sursei citate, la nivelul unităţii militare se va constitui o comisie, condusă de şeful de stat major, care va cerceta cauzele producerii acestui incident.

Foto: Info Trafic Jud Timis

Recomandările noastre

Cele mai citite articole