Timișoara: un bărbat a fost arestat fiind bănuit că a tâlhărit două femei – ambele au rămas fără lănțișoarele de la gât, în zona Calea Lipovei și pe Calea Torontalului

La data de 5 octombrie 2023, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara au reușit depistarea unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Bărbatul a fost arestat 30 de zile.

În fapt , la data de 20.09 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 50 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Sfinții Apostoli din Timișoara, a fost deposedată prin violență de lanțul de aur pe care îl avea la gât, în valoare de aproximativ 3800 lei, de către o persoană necunoscută. În fapt , la data de 02.10 2023, o altă femeie, în vârstă de 58 de ani, a sesizat faptul că în timp ce se deplasa pe Calea Torontalului din Timișoara, a fost lovită din spate de către un bărbat, care a amenințat-o cu acte de violență, după care a deposedat-o de lanțul de aur de la gât, în valoare de aproximativ 4.000 de lei. În ambele cazuri s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie“, arată IPJ Timiș.

Polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au procedat la efectuarea de verificări specifice și au reușit să identifice, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Având in vedere că bărbatul nu avea un domiciliu stabil și încerca sa se ascundă de polițiști, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au reușit sa îl depisteze la data de 5.10.2023, în municipiul Timișoara. În urma probatoriului administrat, a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate“, mai arată IPJ Timiș.

Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Cod galben de vânt în Caraș-Severin

Interval de valabilitate: 06 octombrie, ora 12:00 – 08 octombrie, ora 10:00 Fenomene vizate: intensificări ale vântului Zone afectate: conform textului În intervalul menționat, vântul va avea intensificări în sudul,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole