Timișoara: un bărbat a căzut de pe viaductul de pe Gheorghe Lazăr – a aterizat pe o mașină

Un bărbat a căzut vineri în jurul prânzului de pe pasajul de cale ferată de pe Gheorghe Lazăr. Acesta a căzut pe o mașină.

Un bărbat ar fi căzut de pe viaductul situat pe Strada Gheorghe Lazăr din municipiul Timișoara pe o mașină. Acesta a fost dus la spital„, transmite IPJ Timiș.

Se pare că bărbatul avea probleme depresive.

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut de pe viaductul Căii Ferate de pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara, pe portbagajul unei mașini aflate în mers, condusă de un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. De asemenea, la fața locului a fost prezent și un echipaj medical SAJ, care a transportat bărbatul în vârstă de 67 de ani la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate„, mai transmite IPJ Timiș.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole