Timișoara: tramvaiul 6 a revenit pe traseele consacrate – se poate ajunge din Bălcescu în Traian

Tramvaiul 6 a revenit pe traseele consacrate.

Anunțul a fost făcut de primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

De azi, tramvaiul 6 e din nou pe traseu. Am terminat lucrările de modernizare de la intersecția dintre Stan Vidrighin și 1 Decembrie 1918 și acum, tramvaiul face din nou legătura între Piața Maria și Piața Traian. Vă mulțumesc pentru înțelegere și răbdare. Știu că a fost un șantier lung, dar absolut necesar. Mai câteva luni și finalizăm întreg bulevardul Vidrighin, al treilea mare bulevard al Timișoarei modernizat în ultimii 3 ani“, a declarat Dominic Fritz.

La rândul său, viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a spus că se introduce și o nouă linie de transport în comun.

La serviciu, cu treabă, la școală, ajungeți din Bălcescu în Traian cu tramvaiul 6. Se reia circulația tramvaielor 6 a și 6 b pe traseele consacrate.  Și tot de luni, pornește pentru prima dată autobuzul 24. Noua linie de autobuz L 24 răspunde la nevoia de legătură între Calea Urseni și restul orașului. Face legătura între Bulevardul Sudului, AEM și Calea Urseni/Intrarea Rudicica. Noua linie se conectează cu liniile de troleibuz 15 și 16 (la Bulevardul Sudului), cu tramvaiele 4, 8 și 9 și cu autobuzele 23 și E2 la AEM“, a precizat Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole