Timișoara: timișorenii sunt invitați la o călătorie prin oraș cu Tramvaiul Turistic – plecările se vor realiza din stația refugiu din Piața Libertății

Societatea de Transport Public Timișoara informează că timișorenii sunt așteptați în fiecare duminică, în Piața Libertății, pentru a vă bucura de o călătorie prin Timișoara de ieri și de azi, pe un nou traseu care va îmbina farmecul cartierelor istorice cu dinamismul unui oraș în plină dezvoltare.

Plecările se vor realiza din stația refugiu din Piața Libertății, începând cu ora 11, la interval de două ore, ultima plecare fiind la ora 17, pe traseul Piața 700 – Piața Maria – bulevardul Regele Carol I – bulevardul Dâmbovița – retur spre Piața Libertății (pe același traseu) – Piața Traian – Piața Badea Cârțan – Gara de Est și retur pentru debarcare în Piața Libertății. Pe traseul de retur este prevăzută o stație intermediară de coborâre (stația Piața Libertății, vis-a-vis de stația de îmbarcare), pentru cei care aleg doar o fracțiune din traseul propus“, se arată într-un comunicat de presă.

Costul unei plimbări este de 15 lei pentru adulți, 5 lei pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani și gratuit pentru cei sub 7 ani. Contravaloarea călătoriei se poate achita atât în numerar, cât și cu cardul bancar contactless.

Cei care doresc să ia cu ei un crâmpei din Timișoara de altădată, pot alege cărțile poștale aflate spre comercializare în Tramvaiul Turistic.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole