Timișoara: Târgul de Paști va avea loc între 31 martie și 6 mai – evenimentul se desfășoară în Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara informează că Târgul de Paști va avea loc între 31 martie 2024 și 6 mai 2024, de la ora 11:00 la 20:00, în trei locații, Piața Libertății, Piața Sfântul Gheorghe și Piața Traian, fiecare spațiu aducându-și contribuția unică la atmosfera festivă.

Punct de întâlnire între tradiție și modernitate, Târgul de Paști va fi un spațiu în care se împletesc armonios muzica și activitățile de divertisment, pentru a crea o atmosferă de sărbătoare, accesibilă tuturor locuitorilor orașului. Sunteți invitați, așadar, să vizitați târgul, să apreciați produsele meșteșugite de talentați artizani locali, să vă delectați cu specialități culinare tradiționale și internaționale și să vă bucurați de momente de neuitat alături de familie și prieteni“, se arată într-un comunicat de presă.

Deschiderea oficială a Târgului de Paști va avea loc pe 31 martie, cu ocazia Paștelui Catolic, invitând la unitate în sărbătoare.

Alaiul Primăverii, teatru și proiecții de filme pentru copii, activități și ateliere pentru a stârni imaginația celor mici, dans și spectacole live cu Ansamblul „Timișul”, Teatrul Merlin, Alexandra Ungureanu sau Marius Mihalache, sunt câteva dintre evenimentele care figurează în programul târgului.

De 1 Mai sunteți așteptați la o seară specială, de „picnic și film”, iar Sărbătoarea Floriilor, din 28 aprilie, aduce un plus de culoare orașului și surprize înmiresmate, special create pentru această sărbătoare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole