Timișoara: Târgul de Paști are loc între 31 martie și 6 mai – sunt căutați comercianți de produse tradiționale

Primăria Municipiului Timișoara organizează, prin Casa de Cultură a Municipiului, în perioada 31 martie-6 mai 2024, cea de-a XV-a ediție a Târgului de Paști.

În vederea derulării activităților comerciale, cei interesați pot depune dosarele de înscriere la sediul Casei de Cultură din Timișoara (str. Miron Costin nr.2), în perioada 15 -22 februarie 2024, între orele 10:00 -12:00, sau le pot trimite pe adresa de e-mail boe@ccmt.ro , până la data de 22 februarie 2024.

Pot participa: Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători sau comercianți de produse nealimentare, cu specific pascal și de primăvară (produse handmade și de artă meșteșugărească, ouă încondeiate, icoane pe sticlă și lemn, sculpturi în lemn și piatră, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramică, produse artizanale, obiecte din sticlă etc.); Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – producători  sau comercianți de produse alimentare (pască, cozonac, kurtos, plăcinte, langoși, clătite, gogoși, prăjituri, dulcețuri de casă, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food, brânzeturi și produse tradiționale din carne, ciocolată, bomboane, zacuscă, conserve de casă etc.); Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, ÎI) – prestatori servicii de activități recreative“, se arată într-un comunicat de presă.

Formularul-tip de înscriere și regulamentul târgului se pot descărca de pe site-ul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara (casadeculturatm.ro) și de pe http://tinyurl.com/targpasti (wetransfer).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole