Timișoara strălucește în mod spectaculos – festivalul Lights On cu 17 instalații luminoase uluitoare transformă orașul într-un laborator cultural nocturn

Până pe 8 octombrie, Capitala Europeană a Culturii va străluci în mod spectaculos.

Timișoara se transformă într-un laborator cultural nocturn cu cea mai complexă ediție a festivalului Lights On Romania – The Night-Art Festival.

Cu instalații luminoase uluitoare, spectacole de teatru, tururi nocturne și multe alte surprize festivalul se anunță a fi unul memorabil.

The Night-Art Festival începe în Piața Victoriei. Deschiderea va fi un adevărat spectacol de lumini, care va transforma orașul într-o experiență artistică inedită. Este primul festival de light-art din România care implică colaborarea directă a două mari universități din țară, Universitatea de Vest din Timișoara și Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca, într-o expoziție în spațiul public. În total vor fi expuse expuse 17 instalații artistice, în diferite cartiere ale orașului“, arată organizatorii.

Lights On pune în lumină frumusețea nopții, pentru toți iubitorii artelor vizuale! Nu ratați oportunitatea de a participa la unul dintre cele mai spectaculoase festivaluri găzduite de Capitala Culturală. 

Recomandările noastre

Cele mai citite articole