Timișoara: spațiile verzi sunt îngrijite de la 6:00 dimineața – flori, copaci, parcuri sau scuaruri. Zilnic este udat materialul floricol și copacii tineri. Primăria vă îndeamnă la reclamații

Municipalitatea timișoreană susține că  spațiile verzi sunt îngrijite de la 6:00 dimineața.

“Zilele acestea, au fost îndepărtate prin cosire buruienile de pe terenuri infestate cu ambrozie, pe străzile Herța, Retezat, Craiova. În scop de prevenție, au fost cosite terenuri virane pe Aleea Cristalului, Bd. Sudului-Oglinzilor, Calea Șagului-Steaua-Arh. Duiliu Marcu, Aleea Cristalului, Aleea Sănătății, în proximitatea Stadionului Dan Păltinișanu, zona Apateu, zona Piața Istria, Piața Soarelui, str. Feleacu, A. Saligny“, se arată într-un comunicat de presă.

Zilnic este udat materialul floricol și copacii tineri

“Au fost făcute tăieri de corecție pentru o mai bună vizibilitate a zonei carosabile în zone de intersecții, în puncte obturare de vegetație sau, acolo unde e necesar, ca răspuns la sesizări ale cetățenilor: Str. Al. Nekrasov, Str. Al. Donici, Str. Mătăsarilor, Str. Tibrului, Str. Babadag, Str. Dan Carpin, Str. Dâmbovița, Parc Pădurice, Str. Izlaz la intersecția cu Str. Eternității, Parc Carmen Sylva, Str. Emil Zola colț cu Bujorilor, zona Dâmbovița. Zilnic este udat materialul floricol și copacii tineri, conform programului. Spațiile cu flori sunt săpate și curățate de flori uscate: Piața Crucii, Str. Aries, Casa Tineretului, Parc Lidia, Sala Olimpia, Constructorul“, mai arată sursa citată.

Primăria vă îndeamnă la reclamații

“De asemenea, se face curățenie în parcuri și în locurile de joacă și se fac reparații necesare la mobilierul deteriorat. În ultimele două zile au fost efectuate reparații la următoarele locuri de joacă: Iulia Simu, Str. Iorgovanului, Dobrogea, Prâslea cel Voinic, Frederic Chopin, Hărniciei, Intrarea Saturn, Lotusului. Lucrări zi de zi, conform graficelor stabilite sau solicitărilor suplimentare. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a cunoaște necesarul de intervenții și pentru a menține curate și integre spațiile de recreere ale orașului. Puteți face asta accesând următorul link: https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/“, precizează municipalitatea.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole