Timișoara: scandal la Spitalul Județean – un liftier ar fi bruscat o pacientă – incidentul scos la iveală de o studentă

Un liftier de la Spitalul Județean din Timișoara este cercetat disciplinar după ce o studentă de la Medicină a reclamat, pe Facebook, comportamentul brutal al acestuia.

Directorul Spitalului Județean, Dorel Săndesc, a declarat că de la preluarea funcției au fost și alte anchete disciplinare, deschise pentru comportament necorespunzător.

O considerăm o problemă foarte serioasă, o tratăm ca atare. Am răspuns sesizării studentei și am declanșat o anchetă. Suntem determinați să luăm măsurile care se impun cu exigență maximă. Dacă aceste fapte se confirmă, nu suntem dispuși să le tolerăm. În ultima perioadă, de când suntem management, chiar s-au luat câteva măsuri de sancționare a devierilor de la comportamentul normal. Am avut și caz de demisie a unui angajat pe aceleași motive. Important este că e un om al spitalului, e un angajat și trebuie să înțeleagă că nu se pot tolera asemenea atitudini, a declarat Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean din Timișoara.

O studentă la Medicină a povestit, într-o postare pe Facebook, că un liftier de la Spitalul Județean a bruscat o pacientă care voia să ajungă la un etaj superior.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole