Timișoara: scandal într-un supermarket din Piața Dacia – trei bărbați au înjurat clienții și angajații, au agresat agentul de pază – unul a fost reținut

Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați miercuri seara, în jurul orei 19:00, cu privire la faptul că în incinta unui supermarket din Piața Dacia, trei bărbați au provocat scandal și au adresat injurii atât clienților, cât și angajaților, motiv pentru care o angajată a societății a acționat butonul de panică.

Când a sosit agentul de pază, acesta a procedat la interpelarea celor trei persoane solicităndu-le să părăsească magazinul, iar in momentul cand au iesit din magazin, a fost agresat de către două dintre persoanele implicate.

La fața locului, când au ajuns echipajele de poliție, a mai fost găsit un bărbat dintre cei trei, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul în vârstă de 30 de ani, era în continuare recalcitrant. Ulterior acesta a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri„, a transmis IPJ Timiș.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole