Timișoara: revoltă la Spitalul Județean – angajații susțin că unitatea este condusă de doi concubini și reclamă cumpărarea de materiale sanitare la suprapreț

Buletin de Timișoara a intrat în posesia unui document intern din cadrul Spitalului Județean din Timișoara, în fapt, o sesizare pe care un grup de salariați au făcut-o către ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Aceștia susțin că în unitatea medicală se întâmplă lucruri grave generate de noul director Sorin Barac și că deciziile ar fi luate de către concubina acestuia, medic în cadrul spitalului.

De asemenea, este reclamat limbajul defăimător folosit la adresa angajaților de către managerul spitalului, presupusa fraudare a unor concursuri și este solicitat un control deoarece s-ar fi achiziționat materiale sanitare la suprapreț, așa cum puteți citi în documentul de mai jos.  

Niciun caz nou de Covid-19 în Timiș

Situația epidemiologică, la nivelul județului Timiș, conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiș, în contextul pandemiei Covid-19, se prezintă astfel: Niciun caz nou de COVID-19 în ultimele 24…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole