Timișoara: restricții de trafic cu nervi și cozi imense pe Calea Buziașului spre Moșnița Nouă – se lucrează la relocarea rețelelor electrice

Cozi imense de mașini pe Calea Buziașului din Timișoara spre Moșnița Nouă.

Potrivit primăriei din comuna periurbană, traficul este restricționat mai multe zile din cauza lucrărilor de relocare a rețelelor electrice de 220 kV, în cadrul proiectului LEA 220 kV DC Reșița – Timișoara 1+2.

Vă rugăm să folosiți, pe cât posibil, 𝐫𝐮𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐨𝐜𝐨𝐥𝐢𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞 pentru a evita întârzierile. Conform programelor de lucrări, zilele în care se vor efectua aceste operațiuni sunt:

𝟐𝟐.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒

𝟐𝟑.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒

𝟐𝟓.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒

𝟐𝟔.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒

𝟐𝟗.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟒

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, se impune dirijarea/ întreruperea temporară 𝐚 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 pe Calea Buziașului în timpul demontării și montării conductoarelor electrice de înaltă tensiune. Aceste întreruperi vor avea loc în reprize de 𝟓 – 𝟕 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞 la intervale de 𝟔𝟎 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐞“, conform dinamicii lucrărilor, arată Primăria Moșnița Nouă.

Razie în Făget. În câteva ore s-au dat 122 de amenzi

Polițiștii din Făget, ai Secției 10 Rurale Făget, ai Serviciului de Investigarea Criminalității Economice Timiș, împreună cu jandarmi, reprezentanți I.T.M. și O.P.C., au acționat, în intervalul orar 09:00-13:00, în orașul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole